Tanden Bleken

Care by Kay werkt uitsluitend met peroxidevrije tandenbleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken door Care by Kay zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

4 uur na de behandeling mag er niet gegeten worden alleen water drinken, na de behandeling blijft de gel nog doorbleken. De eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen nuttigen.

Care by Kay biedt diverse behandelingen aan. De Hollywood behandeling duurt in totaal 50 minuten en de V.I.P. Treatment 75 minuten. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn de behandeling te herhalen.

De kosten zijn € 15,- per 25 minuten.

Behandelingen:

Touch up

– 1 x 20 minuten

Hollywood

– 2 x 20 minuten

VIP behandeling

– 3 x 20 minuten